Wie zijn wij

Wie zijn wij

Nick en Sasja zijn twee hele goede vrienden die alle twee de zelfde passie voor theater hebben.

Nick de Jong

Nick de Jong (1993) groeide op in De Rijp (Noord-Holland). Theater interesseerde hem al op jonge leeftijd. Zo heeft Nick van zijn zevende tot zijn zeventiende lessen gevolgd bij de NKT Theaterschool te Purmerend. Naast zijn reguliere zorgopleiding volgde hij verschillende professionele workshops. Vervolgens rondde Nick in 2014 de Acteursschool in Amsterdam af.

Bij zijn werk voor tv, film, theater zoekt Nick verschillende kanten van zichzelf op. Hij is vertrouwd met vaste scripts en gewend aan regie, maar hij is vooral gespecialiseerd in het spelen met zijn publiek. Zo groeide hij uit tot een acteur met de vaardigheden van een entertainer. Dit valt samen als hij improviseert als zelfbedacht personage of als magisch entertainer. Ook als levend standbeeld zoekt hij een minimale manier van interactie met zijn toehoorders. Hiermee creëert hij al jaren een glimlach op het gezicht van zijn publiek.

Voor meer informatie over Nick kijkt u op: www.nickdejong.com

Sasja Brasser

m_sasja02bSasja Brasser (1986) en is altijd al bezig geweest met theater en sinds zijn zevende  betrokken bij het Nederlands Kinder Theater te Purmerend. Hier heeft hij 15 jaar op gezeten en in die tijd heeft Sasja een aardig theater c.v. opgebouwd, zoals het optreden bij Michael Jackson in amsterdam Arena . Hij heeft in de tussentijd ook eigen acts en goochelshows gemaakt

Hij is doorgegaan in het theatervak, zowel voor als achter de schermen. Zo heeft hij zijn studie afgerond bij Studio Bessels voor Allround grimeur en special effects Artist. En is de vaste grimeur voor het Talenten Theater in Hoorn en heeft ook bij de Fright Nights te Walibi Biddingehuize gewerkt.

Zijn creativiteit vind op verschillende manieren zijn weg, zo ontwerpt Sasja ook voor verschillende doeleinden, dit kan een logo zijn, een toneel attribuut of een decor voor een productie. Ook schrijft Sasja scripts en geeft hij ideeën voor grote shows zoals “De Grote Twinkelstars Sinterklaas show”.

Sasja heeft een pedagogische studie gedaan. en werkte meer dan 7 jaar lang bij de buitenschoolse opvang van Stichting Kinderopvang Purmerend.

Voor meer informatie over Sasja kijkt u op www.sasjabrasser.com